Bestelwagen banden

Als ondernemer wilt u de kosten voor uw bestelwagen natuurlijk zo laag mogelijk houden. De kostprijs per kilometer is voor u van groot belang, evenals de prijs/kwaliteitverhouding van de bestelwagenbanden en wielen.

U kunt uw kosten laag houden door kwalitatief goede bestelwagenbanden aan te schaffen en uw bestelwagenbanden en wielen goed te onderhouden. Als u uw bestelwagenbanden door de professionals van Wiba Bandenservice laat onderhouden, kunt u de levensduur van uw bestelwagenbanden aanzienlijk verlengen.

Wiba Bandenservice heeft voor bestelwagens de bekende merken bestelwagenbanden in huis als Continental en Vredestein. Daarnaast levert Wiba Bandenservice diverse andere merken. Voor een scherpe prijs en goede kwaliteit kunt u ook denken aan het huismerk bestelwagenbanden van Wiba Bandenservice. Uw bandenspecialist kan u het beste voorlichten.

Wiba Bandenservice controleert op de juiste bandenspanning, goed gemonteerde en gebalanceerde wielen en bestelwagenbanden en of de uitlijning goed is.
Al deze zaken zorgen niet alleen voor meer rijcomfort, maar het heeft ook direct invloed op de levensduur van uw assen, veersystemen en de as-belasting.

.

vito_front_

Zomerbanden wissel

Tijdens het zomerseizoen wilt u goed en veilig de weg op. Maak daarom nu een Read more

Gebruikte landbouwbanden en velgen

Kijk voor gebruikte landbouwbanden of landbouwvelgen op www.agratyre.nl    

Laat uw banden controleren op spanning en ouderdom

Is het al weer een tijd geleden dat u uw bandenspanning hebt gecontroleerd? Wilt u Read more