Auto

Wat kunnen wij voor u betekenen 

Luxe wagenbanden en wielen

wiba-bandenservice-autobanden Op ons adres kunt u terecht voor alle topmerken banden en wielen. Wij hebben een grote voorraad banden van verschillende merken, tevens zijn wij leverancier van verschillende merken aluminiumvelgen deze kunt u bekijken op http://www.wielengids.nl of op http://www.brooklyn-wheels.com/nl/velgenconfigurator

Balanceren met de modernste apparatuur

wiba-bandenservice-autobanden-balanceren Wij krijgen alle autobanden trillings vrij met onze nieuwe vibratie diagnosestation, dit is een balanceermachine die de weg situatie doormiddel van een rol nabootst. Onze balanceermachine’s zijn ook zeer geschikt voor het balanceren van 4×4/offroad banden. 

Uitlijnen

wiba-bandenservice-autobanden-uitlijnen Met onze ervaren monteurs en moderne uitlijnapparatuur krijgen wij alle auto’s weer in het juiste spoor. Als een auto niet goed uitgelijnd is slijten de banden scheef af, en kunnen er onveilige situaties ontstaan doordat de auto niet goed reageert op stuurbewegingen. Tevens verbruikt een slecht uitgelijnde auto meer brandstof.

Banden vullen met stikstof

wiba-bandenservice-autobanden-stikstof Bij ons is het ook mogelijk om de banden te laten vullen met stikstof in plaats van gewone lucht. Stikstof in banden heeft als voordeel dat de band bijna geen druk verliest, dit voorkomt extra slijtage en brandstof gebruik.

Tevens leveren en monteren wij ook

  • Wilco Accu’s
  • Uitlaten
  • Schokbrekers